02 de desembre 2010

El pet: com cagar-la en el moment oportú.

Imagina per un minut que ets en una habitació plena de gent; gent ben vestida, elegant i sofisticada, gent que s'escolta amb atenció algú que està parlant. Com en una reunió de feina per exemple.
Imagina que abans de la reunió has anat a dinar, i en el menú t'has trobat un plat de mongetes seques el dia que no havies esmorzat. Imagina que l'aparell digestiu et funciona com Déu mana i que per aquells atzars de la vida has trobat el vàter tan brut, que la part incoscient del teu sistema nerviós no t'ha permès de recolzar-hi el cul.
Imagina que en un moment determinat els astres s'alinien, i en el teu petit cosmos intern coincideix el moment de màxima atenció de la reunió, amb el moment de màxima tensió intestinal. 
Imagina que se t'escapa un pet; un pet petit, mut, llarg però gens sorollos, un pet dissimulat. Amb sort, alguna porta serà oberta i els assitents a la reunió, ni s'adonaran del que t'ha passat. Tu, potser et posaràs una mica vermell si ets vergonyós, o bé et miraràs de reüll el veí, si tens un morro que te'l trepitges. Potser algú més proper a tu percebra l'olor del teu engendre, però als pocs segons el seu olfacte l'enganyarà i ja no notarà l'ofensiu conjunt de substàcies aromàtiques. El teu acte passarà desapercebut.
Imagina ara que el pet que se t'escapa és sorollós com un tro, llarg i ofensiu, brut. Imagina que tothom se't queda mirant. Imagina que la senyora del costat es tapa el nas amb els dits mentre el conferenciant trenca el seu discurs amb cara de fàstig. Imagina que les portes són tancades i no passa aire. Tothom sent la pudor sortida de les teves entranyes. Visualitza el teu company de l'esquerra, li venen arcades. Evidentment, el teu acte no passarà desapercebut, ben al contrari, tothom n'haurà estat conscient. Només et quedarà l'opció de reconeixer lo berro que arribes a ser, abaixaràs el cap, i sortiràs avergonyit de la reunió.

Nota: el millor amb diferència del Barça-Madrid de dilluns passat ,és que tothom el va veure, i quan dic tothom, vull dir tot el món. A en Mou no se li va escapar un pet, ell amb les seves declaracions se'ls tira constantment davant tothom, però mira per on, aquest cop li va explotar a la cara.

3 comentaris: