19 de novembre 2010

El bosc dels camaleons. Micah P. Hinson

Avui llegeixo a la contra de la vanguardia l'entrevista que li fan a aquest cantautor a cavall entre Leonard Cohen i Nick Cave, i recordo el seu pas pel programa d'en Buenafuente.
Deixant de banda el personatge (després de llegir l'entrevista us caurà bé) recomano a tothom que conec que escolti alguna de les seves cançons, a mi m'agraden molt.

2 comentaris:

  1. Un gran descobriment, per a mi, Joan. Té una veu preciosa. M'agrada. De fet, admiro molt tot el que és original, creatiu, nou... Aquest tipus de gent ajuda a veure la vida i les seves coses amb ulls nous. Aquest video, a més, em sembla extraordinari. Fer anar depressa els cargols és fer anar la vida a la manera que jo vull i no anar jo de cul darrera d'ella. No he acabat d'entendre, però, la connexió amb la noia del final. En fi, no tot s'ha d'explicar amb lògica, no? M'estic enrotllant. Feia temps que no t'hi escrivia res al bloc. Veig que el continues amb força. Admirable. Una abraçada. Descansa, crack.

    ResponElimina
  2. Eps, el dia 9 de desembre toca a Girona i presenta el seu llibre. Tot un crack! I com molt bé dius un tiu diferent... qui sap, potser l'haurem d'anar a veure.

    ResponElimina