08 de febrer 2012

El bosc dels camaleons. Retrat d'un Amant dels Bonsais 03

Quan l'Amant dels Bonsais va actuar per tercera vegada al carrer Regadores, els veïns es van adonar que allò, que de primeres els havia semblat un fet puntual i fins i tot graciós, es podia convertir en un inconvenient periòdic. Era evident que fos qui fos l'Amant dels Bonsais havia començat per un cap de carrer, i volia arribar al final deixant darrera seu un rastre inconfusible d'arbres en miniatura i frases fetes amb més o menys gràcia.
O sigui que, quan el president de l'Associació de Veïns va ser damnificat pel misteriós botànic, convocà una reunió extraordinària, on per primera vegada van assistir tots els propietaris i veïns, el regidor responsable del barri i el cap de la policia municipal.
Els tres fruiters que havia trobat plantats al jardí del número tres del carrer Regadores, li havien semblat una més que bona premonició quan va comprar la casa, i per aquest motiu, quan van aparèixer mutilats d'aquella nipona manera, va decidir prendre part en l'assumpte i agafar el “toro” per les banyes.
Mentre la reunió començava, a la taula presidencial, el cap de la policia municipal sostenia entre les seves mans una petita nota dins un sobre de plàstic transparent que, el regidor provava de llegir sense massa èxit. Finalment forçant una mica la vista, va poder desxifrar l'escrit: “la pluja és només un problema si no et vols mullar”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada