14 d’octubre 2010

El bosc dels camaleons. A proposit de la UES-2 o els pilars de la terra.

El pavellò estava fet un desastre. El pobre mestre d'obres havia de barallar-se cada dia amb un munt de problemes als quals no podia fer front, i a més a més no tenia ni temps ni diners. Per aquest motiu alguns paletes i bastaixos van decidir anar-lo a veure i demanar-li que plegués per deixar pas a algú, que aportés aire nou a l'obra. Després d'alguna discussió es va decidir canviar de mestre d'obres. El nou equip de treballadors  hauria de tirar endavant l'obra que no semblava tenir fi.
Empesos per la il·lusió, els nous encarregats del projecte van començar a fer progressos, i en poc més d'un parell d'anys van estabilitzar l'economia i, van continuar construint el pavellò.
Va ser llavors que se'ls va plantejar la possibilitat de fer un salt de qualitat en l'obra. Un home que feia anys havia deixat l'obra, ara tornava carregat de duros i va voler fer una donació per revitalitzar l'estructura del pavellò i l'ànim dels treballadors. El que passa és que el que en un principi semblava una donació altruista, es va anar convertint poc a poc en una trampa per aconseguir les regnes de la construcció.
Ara tenim un veritable xou muntat. A base de promeses, el nouvingut vol fer creure que el seu projecte és el més beneficios. Sort que l'antic mestre d'obres i la resta de l'equip tenen les coses clares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada