13 d’octubre 2009

El bosc del camaleons. Les coses petites


Tinc l'escriptori de l'ordinador amb un munt més que considerable d'arxius per ordenar. La tauleta, situada a la meva esquena, és plena de papers, examens, llibretes i treballs.  Acabo de posar una rentadora que s'haurà d'anar a estendre. Al correu electrònic hi ha un centenar de missatges i avisos que reclamen l'atenció que segurament es mereixen. Xiula la cafetera, a la cuina, on la visió dels plats acumulats a la pica fa mal d'ulls. He d'anar a comprar, sens falta he d'anar a comprar. Sona l'Skype i m'afanyo a pujar el volum mentre contesto una video conferència, que ja a les primeres frases es preveu llarga. Un missatge al xat que m'avisa que ja m'han passat els últims retocs al web. Continua xiulant la cafetera. No funciona l'aplicació i em desespero...

...afino l'oida ens sentir a la radio els primers compassos de la cançó que segurement estàs sentint i, per un moment, m'adono com d'importants són les coses petites.

3 comentaris:

  1. M'agrada Holly Cole. Fins que no m'ho vas dir no la coneixia, gràcies.

    ResponElimina
  2. Hola Ramon, la cançó és d'el gran Tom Waits, però si tens spotify escolta més coses de la Holly Cole que estan molt bé.

    ResponElimina
  3. Com saber si un ordinador l'ha fet servir el Camaleó? Doncs que quan l'inicies el volum està tan alt que la benvinguda de Windows et pot provocar un infart... Sort que té bon gust a l'hora de triar la música! Ha aconseguit que tots en el bosc siguem fans de la holly one kenobi!!!

    ResponElimina