25 de juliol 2009

De viatge. Kyrgystan

Després que l'Aydin ens convidés a la zona de vacances on la seva família ens tenia preparat un àpat de despedida de l'Uzbequistan, hem marxat cap al Kyrgystan. La relació amb els Uzbeks m'ha trencat algunes idees preconcevudes pel que fa a l'Islam, i m'ha servit per confirmar-ne moltes d'altres. De totes maneres només tinc paraules d'agraïment cap a la nostra guia que ens va despedir amb un "fins aviat carquinyolis" que ens va fer posar la pell de gallina.
Bishek, capital del Kyrgystan no té massa encant. Els americans estan desmantellant les bases que miraven als Afgans i Kyrgiks i russos no es cauen massa bé. A més a més la gent és força més desconfiada i només els avis et diuen alguna cosa. El que si té aquest país són muntanyes. Avui me n'han fet pujar una i estic força cuit, o sigui que us deixo! Demà anem a les muntanyes i no tornarem a la civilització fins que arribem a la Xina. A veure si puc actualitzar el bloc.

2 comentaris:

  1. hola joan! veig que tot us va de peles. Jo acabo d'arribar d'excursió i estit rebentada i ben moreneta!

    un petó

    ResponElimina
  2. el fundador del bloc és bona gent, i ademas és un viatger ideal que escolta i no fa preguntes al guia... carquinyoli, m'alegro de veure la foto de la meva família en la teva bloc. Però intentés escriure't en catalan. Salutacions uzbecos

    ResponElimina